Mrs. Ega and her family ( move)….......to the house in front of mine
1. Mrs. Ega and her family ( move)….......to the house in front of mine
Jawaban:
moved
Penjelasan:
karna move itu verb 1 sedangkan kalimat ini bertema verb 2 jadi move digantikan dengan moved
2. Your house is ___ mine
your house is not mine
3. The big and beautiful house is mine
rumah yang besar dan indah itu adalah milik saya.aku mempunyai rumah besar dan indah
4. My neighbors live next door to (I, my, mine) house
Jawaban:
my neighbors live next door to my house
5. They have a beautiful house near the beach
Jawaban:
mereka memiliki rumah yang indah di dekat pantai
Penjelasan:
maaf kalau salah ya
jadikan jawaban terbaik ya
6. Complete the following directions with correct prepositions. I love going to the beach. I spend most of my weekends (1).......... the beach because it's not far from my house. It's probably about 15 minute walk. Going to the beach from my house is easy. These are the directions from my house. Once you get out of the house, (2).......... left on bridge lane and head (3).......... the bridge. Walk (4).......... the coffe shop and (5).......... the bridge until you get to Beach Road on the other side of town. Go straight (6).......... Beach Road for about half a mile. You'll see a smakk aisle (7)........... Beach Inn and a surfing shop. (8).......... right (9).......... that aisle and ths beach is (10).......... the beach Inn. #thanks
1. In
2. Turn
3. To
4. To
5. ?
6.untill
7. The
8. Turn
9. And
10. Finish
Mungkin seperti ini maaf jika salah
7. 4. What is the purpose of the lyrics?5. How is the rhyme scheme of the lyrics above?
Jawaban:
Song : Anytime you need a friend
Penjelasan:
4. Lagu ini menceritakan tentang persahabatan. Jika kita merasa sendiri dan merasa terkepung oleh masalah, sahabat sejati pasti akan menangis bersama kita, dan bukannya tertawa di atas tangisan kita. Mariah juga menyampaikan pesan agar janganlah kita takut sendiri, karena seorang sahabat tidak akan membiarkan sahabatnya terpuruk dalam kesendirian. (This song tells about friendship. If we feel alone and feel surrounded by problems, true friends will surely cry with us, instead of laughing over our cries. Mariah also conveyed a message that we should not be afraid of being alone, because a friend will not let her best friend fall into solitude.)
Lyrically, the song's protagonist tells her love interest that anytime he may ne friend,she will be there unconditionally for him. Throughout the song's bridge and climax, critics noted the lyrics altering from those of a friend, to those of a lover.
5. Closed Rhyme
Closed RhymeThe rhyme is the final syllable with a vowel followed by the same consonant.
8. if you had to change the lyrics of " stand by me"which lyrics would you change?
Jawaban:
Stand into still so it'll turn into '' still by me''
Penjelasan:
BTW it's my opinion so don't forget to like and vote!! :)
9. 2.The house is ours. It is ... house.A. mineB. hersC. theirsD. our
Jawaban: d. our
Penjelasan: Rumah itu milik kami
itu adalah rumah kita
10. what is the definition of lyrics
Jawaban:
The expression the writer's emotions, usually briefly and in stanzas or recognized forms.
Penjelasan:
11. They (have) (has) a beautiful house near the beach
Jawaban:
They have a beautiful house near the beach.
Supaya lain kali gak bingung lagi tentang penggunan have sama has, nih cara bedainnya.
-Penggunaan have selalu dipasangkan dengan I, we, you, they, dan subjek lainya yang jamak.
-Penggunan has digunakan untuk subjek seperti she, he, it, dan subjek lainnya yang tunggal.
Jawaban:
They have a beautiful house near the beach
Catatan :
Untuk subjek I you they we pake kata kerja have (bentuk present)
Untuk subjek he she it pake kata kerja diiakhiri s/es, tp khusus untuk kata kerja have jadi has.
SEMOGA MEMBANTU
♪MKZTER♪
12. Pangandara beach we weekend house picnic this to shall
We shall have a picnic in the weekend in pangandara beach?..
Here you go!..sorry if its wrong goodluck!
13. "You're always a day away" analyze the lyrics above. What is the tense of the lyrics?
Jawaban:
Penjelasan:
the meaning of the lyrics "your always a day a way" means it is said in the song tomorrow, then the meaning of the lyrics is to welcome tomorrow which is always preceded
14. Complete the following directions with correct prepositions. I love going to the beach. I spend most of my weekends (1).......... the beach because it's not far from my house. It's probably about 15 minute walk. Going to the beach from my house is easy. These are the directions from my house. Once you get out of the house, (2).......... left on bridge lane and head (3).......... the bridge. Walk (4).......... the coffe shop and (5).......... the bridge until you get to Beach Road on the other side of town. Go straight (6).......... Beach Road for about half a mile. You'll see a smakk aisle (7)........... Beach Inn and a surfing shop. (8).......... right (9).......... that aisle and ths beach is (10).......... the beach Inn. #thanks
1. In
2. Turn
3. To
4. To
5. ?
6.untill
7. The
8. Turn
9. And
10. Finish
Mungkin seperti ini maaf jika salah
15. if you had to change the lyrics of stand by me which lyrics would you change?
When the night has come
And the land is dark
16. beach is in south beach of yogyakarta
Jawaban:
bhs inggris: beach is in south beach of yogyakarta
bhs indonesia: pantai berada di pantai selatan yogyakarta
17. she suddenly chaged her mine about selling her house
Jawaban:
Mendadak berasal dari kata dasar dadak. Mendadak memiliki arti dalam kelas adverbia atau kata keterangan sehingga mendadak dapat memberikan keterangan kepada kata lain.
so what the question?
Penjelasan:
hello(≧▽≦)
18. if you had to change the lyrics of "stand by me", which lyrics would you change ??
nih semoga betul ya...
Stand by me nal parabwajwo
Ajik sarangeul morujiman
Stand by me nal jikyobwajwo
Ajik sarange sotul-jiman
Noreul bulsurok kibuni chohwajyo
Nado mollae noraereul bullo
Han songi jangmireul sago shipojin
Iron nae moseub shingihande
Nae ma-eumi noyege dah-neundeuthae
I sesangi areumdawo
Iron solle-i-meul nodo neuggindamyon
Budi chogumman kidaryojwo
Together make it love
Forever making you smile
Noye hwanhan miso gadukhi
Together make it love
Forever making you smile
Ije naesoneul naesoneul chaba
Stand by me nareul parabwajyo
Ajik sarangeul moreujiman
Stand by me nareul jikyobwajwo
Ajik sarange sotungot kata
Noreul alsurok kaseumi ttollyowa
Na-neun geujo utgoman isso
Noyege salmyoshi kiseu haebol-kka
Chogum ni mame tagasol-kka
Nae ma-eumi ojjomyon sarangil-kka
Nan ajigeun sujubeunde
Ajik hangoreumdo tagasoji mothan
Naye sarangeul kidaryojwo
Together make it love
Forever making you smile
Noye hwanhan miso gadukhi
Together make it love
Forever making you smile
Ije chogumsshik chogumsshik kalkke
Stand by me nareul parabwajwo
Choum to kakkawo chigoshipo
Stand by me nareul jikyobwajwo
Jom do mochige boigo shipo
Nan chew-umen mollasso
Nugunga parabo-neun-ge
Ajikdo naema-eum molla
Keudae-neun keudaereul saranghae
Together make it love
Forever making you smile
Noye hwanhan miso gadukhi
Together make it love
Forever making you smile
Ije naesoneul naesoneul chaba
Stand by me nareul parabwajyo
Ajik sarangeul moreujiman
Stand by me nareul jikyobwajwo
Ajik sarange sotungot kata
19. They have a big house. The house is….a. Hisb. Hersc. Mined. Theirs
D. Theirs Penjelasan :karena disitu terdapat kata "they" yang artinya mereka.berarti jawabnnya adalah D#SEMOGAMEMBANTU
20. definition of paraphrasing song lyrics
Jawaban:
Paraphrase, in music, the appropriation of a phrase, melody, section, or entire piece for use in another, favoured especially during the Renaissance for masses and motets as well as for keyboard works.
Yang berarti:
Mengutip, dalam musik, penggunaan frasa, melodi, bagian, atau seluruh bagian untuk digunakan di yang lain, disukai terutama selama Renaissance untuk massa dan motets serta untuk karya keyboard.
•Maap kalo salah
21. The closing lyrics of ansong is called
Jawaban:
The conclusion or outro
22. The content of lyrics perfect
it is about the women that he likes and she was so beauty at the night and he was so lobe with her
23. Explain the message of the song lyrics?
Jawaban:
bercerita mengenai perjuangan seseorang memperkuat dirinya sendiri dan menyingkirkan kebingungan nya selama ini.
Penjelasan:
maaf kalau salah
24. Create 3 lyrics of song about “peace”?
3 lyrics of song about “peace”
No, I could never give you peaceWould it be enough if I could never give you peace?I've got peace in me.Penjelasan:
Untuk menjawab soal di atas kita perlu memiliki pengetahuan umum untuk membuat kalimat dalam bahasa Inggris. Dengan begitu akan lebih mudah untuk membuat lirik dalam Bahasa Inggris.
Peace berarti damai. Lirik yang dibuat dapat sangat beragam sesuai inspirasi dan suasana hati sang penulis lirik. Oleh karena itu kita bebas berekspresi membuat lirik lagu untuk soal ini. Dengan begitu lagu yang dibuat akan lebih berwarna,
Pelajari lebih lanjut :
Pelajari lebih lanjut tentang contoh lain dalam membuat kalimat pada https://brainly.co.id/tugas/3705491
#BelajarBersamaBrainly
25. language feature lyrics wind of change
I'm not gonna lie about it I just got off work and I was just thinking that I can do it for me I was going to be with you and you can
26. what does lyrics consist of
Jawaban:
Lyrics are a series of words that make up a song, usually consisting of several verses and a chorus or chorus. ... A rapper can also have lyrics (often with rhythmic variations of the word) that are rhythmically pronounced rather than sung
Jawaban:
Song lyrics consist of verse and chorus
Semoga membantu
27. What is the purpose of the lyrics?
Answer :
In my opinion, the lyrics are meant that somebody (the person whom did anything bad to the singer/writer) cannot drive off the spirit of the singer/writer, as said You held me down, but I got up. It's purpose is to show that he/she has become a champion (undefeatable, a winner). He/she is also already preparing to pay back the mistakes that the person made, as said Get ready 'cause I've had enough.
Sorry if this doesn't help you solving the question but i hope it's helping :)
28. Rahayu has planned a trip to her uncle's house because she lover her counsins
Jawaban:
kalau boleh dikoreksi
rahayu has a plan to visit her uncle's house because she loves her cousins.
semoga membantu.
29. The view from the house is .... From mine
Jawaban:
in jawabanya pasti benar no salah
30. Apa artinya of my mine?
of my mine
artinya
milikku
Jawaban:
Artinya dari of my mine adalah milikku.
Penjelasan:
Semoga membantu dan maaf kalau salah
31. Complete the following directions with correct prepositions. I love going to the beach. I spend most of my weekends (1).......... the beach because it's not far from my house. It's probably about 15 minute walk. Going to the beach from my house is easy. These are the directions from my house. Once you get out of the house, (2).......... left on bridge lane and head (3).......... the bridge. Walk (4).......... the coffe shop and (5).......... the bridge until you get to Beach Road on the other side of town. Go straight (6).......... Beach Road for about half a mile. You'll see a smakk aisle (7)........... Beach Inn and a surfing shop. (8).......... right (9).......... that aisle and ths beach is (10).......... the beach Inn. #thanks
1. In
2. Turn
3. To
4. To
5. ?
6.untill
7. The
8. Turn
9. And
10. Finish
Mungkin seperti ini maaf jika salah
32. 1. when did the writer go to the beach? 2. what is the name of the beach?3. how far is the beach from the writer 's house?4.were there many people playing on the beach?5.why?tell us?
Jawaban:
aku bantu terjemahin
1. Kapan si penulis pergi ke pantai?
2. Apa nama pantai itu
3. Seberapa jauh pantai itu dari rumah si penulis?
4. Apakah ada banyak orang bermain di pantai?
5. Kenapa?beritahu kami?
Penjelasan:
maaf tidak bisa bantu jawab, karena soalnya kurang lengkap.
maaf kalo ada kesalahan, somga membantu :)
Terjemahan:
1. kapan penulis pergi ke pantai?
2. apa nama pantai?
3. seberapa jauh pantai dari rumah penulis?
4.Apakah ada banyak orang bermain di pantai?
5. mengapa? Beritahu kami?
Penjelasan:
Hanya bisa menerjemahkan karna gaada foto teksnya.
maaf kalau salah
33. sebutkan parts of lyrics dan penjelasannya
Knowing the typical song layout will help songwriters create their own masterpieces. Basic song structure consists of an intro, verse, pre-chorus, chorus and bridge (many times, this is all tied together in an outro, too). Below, consider this breakdown of song building blocks.
Jawaban :
Basic Song Structure Explained
Knowing the typical song layout will help songwriters create their own masterpieces. Basic song structure consists of an intro, verse, pre-chorus, chorus and bridge (many times, this is all tied together in an outro, too). Below, consider this breakdown of song building blocks.
Intro
This is an easy one – it is found at the beginning and sets up the song, establishing many of the song's important elements, such as the key, tempo, rhythmic feel and even its energy and attitude. You will find that the intro is often the same music without singing over it as the verse or even the chorus. Sometimes, however, a song's intro will not have any material found later in the song. In this scenario, the goal is to create interest for the listener and encourage them to keep playing it. Either way, an intro typically last up to four bars.
Verse
This is where we get down to business and find out what the story is about. It’s the “Once upon a time …” section. Generally, there are multiple verses in a song, and they usually have different lyrics even though the melody will likely be the same. We get more information about the story with each additional verse. Considering that most commercial songs are between 3 and 4 minutes long, many people ask how many lines should be in the verse of the song. A good rule of thumb is to keep the song verses under 1 minute, or just a few lines.
Pre-Chorus
The pre-chorus is not a necessary component and is often shorter than a verse or chorus. For the listener, it usually creates a feeling of wanting to be thrusted towards the chorus.
Chorus
The chorus is the big payoff and climax of the song. It's also where the verse and pre-chorus have been reduced to a simple repeated sentiment. For example, in the song “Let it Be” by the Beatles, it is the part where the words “let it be” are repeated over and over. The chorus is often the title of the song and is usually very similar each time it occurs.
Bridge
The bridge is a section that provides relief from the repetitive nature of many songs. Not only does it have different lyrics from the verse and chorus, but the music is a little different as well. It usually will start on a different chord from what the verse and chorus start with.
Use the time you already spend listening to music as an opportunity to develop a heightened understanding of these common parts of the song. Every song you hear is a chance to learn about how musicians use these different components to tell their stories.
34. 9. what are the lyrics addressed to?10. what is the massage of the lyrics?
Jawaban:
1. The lyrics is adressed to a man. It could be their father, or their husband.
2. The massage of the lyrics is we must be grateful for people who sacrificed for us, willing to do anything for us.
35. Complete the following directions with correct prepositions. I love going to the beach. I spend most of my weekends (1).......... the beach because it's not far from my house. It's probably about 15 minute walk. Going to the beach from my house is easy. These are the directions from my house. Once you get out of the house, (2).......... left on bridge lane and head (3).......... the bridge. Walk (4).......... the coffe shop and (5).......... the bridge until you get to Beach Road on the other side of town. Go straight (6).......... Beach Road for about half a mile. You'll see a smakk aisle (7)........... Beach Inn and a surfing shop. (8).......... right (9).......... that aisle and ths beach is (10).......... the beach Inn. #thanks
1. In
2. Turn
3. To
4. To
5. ?
6.untill
7. The
8. Turn
9. And
10. Finish
Mungkin seperti ini maaf jika salah
36. I'll mine all day, i'll mine all night, i'll mine non stop 'till those diamond are inside, then i'll mine your house, i'll mine your mom
MINE ALL DAY - PEWDIEPIE
[Intro]
This one goes out to all my gamers out there
We've all been there
You know this feeling
Aw, man!
[Verse 1]
I wake up early in the morning, make a ghast weep (Ah)
It's like I'm in the Nether 'cause I can't sleep (Frick)
In case you got Amnesia, man, I want that blue stuff (Ooh)
I got my iron pick, pick with a fortune buff
I'm at Y 12, baby, 'cause that's where it's found (Found)
I'm so fricking lowkey that I'm underground (Ground)
I got big dreams of tearing at some big seams
So, time to grind and hit the big leagues, yeah
[Chorus]
I mine all day (Uh), I mine all night (Yeah)
I mine non-stop 'til those diamonds are inside
And I mine all stone (Uh) 'til I'm all alone (Uh)
I mine all the time, but can't find what I want
I mine all day (Uh), I mine all night (Yeah)
I mine non-stop 'til those diamonds are inside (Stuff it)
And I mine your house (What?), I mine your mom (Hey)
I mine my tears 'til the break of dawn
[Verse 2]
Bet you don't have this blue (Ooh)
Bet you don't have this green (Ooh)
Bet you don't have the biggest ball the world has seen (Ooh)
Yeah, you'd think I'd be satisfied, no, I want more
But you have every single thing that you could—
Bitch, I want more
'Cause I got hoes (Farm life), I got bitches (What up, Sven?)
I got iron (In my house), I got millions (In real life)
I got the best life, it's easy to see (Woo)
And a hundred million people agree because (Haha)
[Chorus]
I mine all day (All day), I mine all night (All night)
I mine non-stop 'til those diamonds are inside
And I mine all stone (Uh) 'til I'm all alone (That's right)
I mine all the time, but can't find what I want (Where is it?)
I mine all day (All day), I mine all night (All night)
I mine non-stop 'til those diamonds are inside
And I mine your house (Huh?), I mine your mom (Stop)
I mine my tears 'til the break of dawn
[Segue]
What just happened?
Sir, sir, I think we hit bedrock
What does that mean?
It means you can't go any deeper
Good
Oh, wh-why is that, sir?
There's nothing deeper than me
[Part II]
[Verse 3]
This shit is way too easy (Ooh), I swear it doesn't please me (Ooh)
I'm like a reaper gleaning when I take my pick and squeeze it (Uh)
And feel its power breezing, soon be six feet deep, believe
I'm bored of being at the peak, so time to see what lies beneath
What's Gucci, my gamer? (Ah) What's brewing, my gamer?
Got that enchanted shit (Haha), Lapis Lazuli, my gamer
Little bitches always pissed at me, no matter what (What?)
So they can suck this dick I made with four hundred blocks
[Chorus]
'Cause I'm fully stacked, diamonds, fully stacked, diamonds
You won't see me crying, I'm fully stacked, diamonds (Uh)
Fully stacked, diamonds, fully stacked, diamonds
You won't see me cry behind my fully stacked diamonds (What up)
Fully stacked, diamonds, fully stacked, diamonds
You won't see me crying, I'm fully stacked, diamonds
Fully stacked, diamonds (Yeah), fully stacked, diamonds
You won't see me cry behind my fully stacked
[Verse 4]
All I hear is people say the same shit
But there's no challenge in real life, it's like Creative (Haha)
How's it feel to be rich and have a diamond plaque? (Oh)
Bitch, shut the fuck up, have you seen my diamond stack?
Ah, bitch slap, my big brain got a six-pack (Ooh)
You so dumb, you mining diamonds with a stone pickaxe (Oh)
Remember kids, life isn't fair
Take it from the second Swedish Minecraft multi-millionaire (Haha)
[Chorus]
I'm fully stacked, diamonds, fully stacked, diamonds
You won't see me crying, I'm fully stacked, diamonds
Fully stacked, diamonds (Uh), fully stacked, diamonds (Yeah)
You won't see me cry behind my fully stacked diamonds (Haha)
Fully stacked, diamonds, fully stacked, diamonds (Ah)
You won't see me crying (Uh uh), I'm fully stacked, diamonds (Ooh)
Fully stacked, diamonds, fully stacked, die, bitch
You won't see me crying, I'm fully stacked, diamonds
[Outro]
Oh, ah, help, help, he—
37. if you had to change the lyrics of " stand by me " , which lyrics would you change?
Stand with me
semoga bermanfaatstand with me
maaf kalau salah ya
38. 8. That house is mine. It belongs to .........a. Ib. mec. myselfd. minee. her
Jawaban:
me
Penjelasan:
39. Your house is big, Mine is big too * Your house is as big as mine Your house is as big as me so. Your house is as big as me Your house is as big as me too Your house is the biggest
Jawaban:
Your house size is as big as my house
40. They have has a beautiful house near the beach
Jawaban:
They have a beautiful house near the beach