One Way Ticket To The Moon Boney M

One Way Ticket To The Moon Boney M

We bought a _______________ to save money. a. one-way ticket b. return ticket c. ship d. trip

Daftar Isi

1. We bought a _______________ to save money. a. one-way ticket b. return ticket c. ship d. trip


Jawaban:

a one way ticket

Penjelasan:

maaf kalo salah


2. We went to Europe last month my parents bought a _______________ to save money. a. one-way ticket b. return ticket c. ship d. trip


Jawaban:

B. Return ticket

Penjelasan:

Cus he/she said that can save money then we need 'Return ticket' for free!(idk how he/she get the ticket)

By: Dekanathanael

Hope usefull for u! ^-^


3. 7.The shape of the Moon seems to change as the days pass. Explain what is full Moon and new Moon? How many weeks are there between one full Moon and the next?


Jawaban:

1 month

Penjelasan:

maaf kalau salah


4. give one expression used by customers to book a ticket​


Jawaban:

macam-macam ekpresi yang biasa digunakan pelanggan untuk memesan sebuah tiket:

i'd like a ticket for next monday, please => aku mau sebuah tiket untuk senin depan.

i'd like to book a ticket for next monday, please => aku mau memesan sebuah tiket untuk senin depan.

i'd like to buy a ticket for next monday, please => aku mau membeli sebuah tiket untuk senin depan.

i'd like a ticket to see Conjuring, please => aku mau sebuah tiket untuk menonton Conjuring.

i'd like to book a ticket to see Conjuring, please => aku mau memesan sebuah tiket untuk menonton Conjuring.

i'd like to buy a ticket to see Conjuring, please => aku mau membeli sebuah tiket untuk menonton Conjuring.

Penjelasan:


5. 3. The school that Lisa goes to is selling tickets to the annual talent show. On the first day of ticket sales the school sold 4 senior citizen tickets and 5 student tickets for a total of $102. The school took in $126 on the second day by selling 7 senior citizen tickets and 5 student tickets. What is the price each of one senior citizen ticket and one student ticket? this one is a long one


Penjelasan dengan langkah-langkah:

x = senior citizen ticket

y = student ticket

4x + 5y = $102

7x + 5y = $126

7x + 5y = $126

4x + 5y = $102

____________ -

3x = $24

x = $24 ÷ 3

x = $8

Substitute x in one of the equations.

4x + 5y = $102

4 × $8 + 5y = $102

$32 + 5y = $102

5y = $102 - $32

5y = $70

y = $70 ÷ 5

y = $14

Therefore

the price of one senior citizen ticket is $8, and the price of one student ticket is $14.

CMIIW.


6. tolong bantu, yang benar we are ready to the moon atau we are ready for the moon. terimakasih


Jawaban:

kami siap ke bulan

Penjelasan:

itu translate Tan nya ato bahasa Indonesia nya

maaf kalo salah


7. Pesan moral dari lagu talking to the moon


ketika kita melakukan hal yg orang anggap tdk wajar,kita akan dianggap gila.namun sebenarnya kita tau sebenarnya itu adaKerinduan seseorang terhadap kekasihnya yg jauh diluar sana. Setiap malam ia selalu memandang dan berbicara kepada bulan dan berharap pujaan hatinya juga melakukan yg sama.

8. the moon (to shine)..............at night​


Jawaban: shines

Penjelasan: termasuk kalimat Present tense karena subjectnya The moon / it jadi Verb di tambah s/es


9. The Sun lights up ....of the Moon at any one time. ​


Jawaban:The Moon should be in complete shadow and not be visible in the day time, because 12 noon I'm facing the Sun directly, which means the moon is between us, so the Sun light can only

Penjelasan:semoga membantu


10. 5. "the manager had his secretary get the ticket for a filight"means ----a. the manager was asked by his secretary to get the ticket.b.the secretary had to get the ticket for the manager.c. the manager went with his secretary to get the ticket.d. the manager got the ticket for his secretary.e.the secretary had 906 the ticked for the manager.​


Jawaban:

B. The secretary had to get the ticket for the manager.

Penjelasan:

karena manajer nya yang menyuruh sekretaris untuk mengambil tiket penerbangan.


11. jawab y 'which one of the following statement is the way to ask four someone' s ability?


salah satu dari pernyataan berikut adalah cara untuk memilih empat kemampuan seseorang?
maaf kalau kata katanya nggak nyambung

12. 1. Erma : .....................for 'Laskar Pelangi' film tonight. Jihan : let me check it.Sorry,the ticket is sold out,but the next film's ticket is available. A.I'd like ou show us the ticket B.We need to return the tickets C.I'd like to book a ticket D.You have to obtain a ticket


JAWABAN --->  I'd like to book a ticket
Jawaban dari pertanyaan anda adalah C,

13. you're the sun to the moon meaning​


Jawaban:

matahari mu ke bulan

Penjelasan:

semoga membantu

maaf kalau salah

KALAU BENAR JADIKAN JAWABAN TERBAIK YAA

Jawaban:

kamu adalah matahari ke bulan artinya


14. You - would - me - show - the way - to - ? - blok M station​


Jawaban:

would you show me the way to blok m station ?


15. Which of the following sentence is incorrect?a. The Moon turns around the Earth. b. The Moon is hotter than the Earth in daytime.c. The Moon is bigger than the Earth. d. It takes one month for the Moon to go around the Earth.​


d. It takes one month for the Moon to go around the Earth

Penjelasan:

the moon takes 1 month to be able to circle the earth which is called the earth's rotation

translate:

bulan memerlukan waktu 1 bulan agar bisa mengeliling bumi itulah yang disebut dengan rotasi bumi


16. apa itu to the moon ?​


Jawaban:

apa itu to the moon ? Ke bulan

Penjelasan:

maaf kalo salah


17. the correct way to2. There iswear a mask? *FourOThreeTwoOne​


Jawaban:

Ikan Hiyu Ngedek Ngedek

Penjelasan:

Semoga Membantu


18. Buatlah kalimat dengan kata luggage,Boarding pass,flight attendants,delayed,one way ticket,departure,arrival,destination,fragile


Luggage
Boarding pass
Flight attendants
Delayed
One way ticket
Depature
Arrival
Destination
Fragile

1. I like you luggage
2. Oh no, i lost my boarding pass
3. The flight attendants was very bad
4. Your flight will be delayed for one hour
5. I still don't know when will I leave Paris so I just pay for the one way ticket then!
6. What time is your depature?
7. I've been waiting for your arrival dear
8. You're arrived on your destination
9. Don't forget not to smash the box, it's fragile

19. How many way to write thedescriptive text ? explain it one byone !Jawaban Anda​


Jawaban:

please state the description text structure !!

Answer : Description text is text that is describe a particular object concretely. Discussion:

The description text structure consists of :

1. Identification, is a picture general regarding the object to be described.

2. Description of part, is the details regarding the object to be described.

3. Closing, is the part regarding the author's general impression of that object.

Questions : state the steps to write a written description text!!

Answer :

1. Specify or select a theme or essay topic.

2. Setting goals.

3. Gather information / materials.

4. Creating a writing outline '.

5. Develop an outline.

Penjelasan:

#belajarsamasaya


20. Budi:can Ihave one ticket, please?.Ticket seller:.......The tickets are sold out​


Jawaban:

Sorry

Penjelasan:

#Sorry of wrong

Budi:can I have one tickets, please?. ticket

seller: sorry the tickets are sold out

Penjelasan:

titik titik nya di isi sorry

maaf kalo salah :v


21. Social distancing, ...., is one of the way to prevent spreading COVID-19​


Social diatancing, wearing a mask is one of the way to prevent spreading COVID-19

Jawaban:

Social distancing, limiting one's physical contact to another, is one of the ways to prevent spreading COVID-19.

Penjelasan:

Appositive

Appositive merupakan pemberi informasi lanjut mengenai subject. Appositive merupakan dependent clause jadi membutuhkan indepent clause agar menjadi kalimat penuh. Setelah subject, terdapat koma lalu klausa lalu koma. Kalimat ber-appositive bisa diubah menjadi kalimat tidak berappositive dengan mengubah koma menjadi relative pronoun.

Contoh: Social distancing, limiting one's physical contact to another, is one of the ways to prevent spreading COVID-19. --> Social distancing which is limiting one's physical contact to another is one of the ways to prevent spreading COVID-19.

Bold: Independent clause

Underlined: Dependent clause


22. SUSUN KATA DI BAWAH INI DENGAN BENAR! bought - to - the - ticket box - five ticket - we - went - and​


Jawaban:

we went to the ticket box and bought five ticket

Penjelasan:

semoga bermanfaat

we went to the ticket box and bought five ticket

Penjelasan:

kami pergi ke kotak tiket dan membeli lima tiket

jawaban ada di atas

23. Apa pendapat tentang lagu fly me to the moon


Lagunya Memiliki Makna yang cukup dalam mengenai Cinta Sejati yang saling mendorong supaya Relasi mereka menjadi lebih baik.

24. change to interrogative! 1. Some planets have satellites. 2. The earth has one satellite change to negative and interrogative! 1. It is called the moon.


some planets haven't satellites
the earth hasn't one satellite

it isn't call the moon
is it call the moon
negatif = it is not called moon

inttogative = what is it called?

25. when the sun the earth and the moon are on one straight line a moon happnes​


jawaban : eclipse

artinya : gerhana

mmf kalo salah

Jawaban:

Sun eclips or Moon eclips

Gerhana matahari atau Gerhana bulan

Penjelasan:

Semoga membantu, maaf kalo salah, dan tetap SEMANGAAT !!!


26. Pesan moral dari lagu talking to the moon


Lagu ini menceritakan tentang seorang laki-laki yang telah menunggu pujaan hatinya . setiap malam dia selalu menatap bulan dan dia mencoba berbicara kepada bulan dan berharap pujaan hatinya tersebut juga sedang menatap bulan ,akibat dari kelakuannya itu tetangganya mengira dia gila , tetapi dia tak pernah peduli dgn apa yg di bicarakan orang.

27. Kapan Anime fly to the moon season 2


Jawaban:

Tonikaku Kawaii Season 2 diharapkan akan dirilis pada akhir tahun 2021 atau awal tahun 2022. Namun demikian, belum ada tanggal resmi yang ditetapkan. Seiring dengan basis penggemar, diprediksi season kedua anime ini akan makin banyak disukai orang.

Penjelasan:

maapinkalo kurang tepat

Jawaban:

Season 2 diharapkan akan dirilis pada akhir tahun 2021 atau awal tahun 2022. Namun demikian, belum ada tanggal resmi yang ditetapkan. Seiring dengan basis penggemar, diprediksi season kedua anime

Penjelasan:

maaf kalo salah ya


28. based on the passage one way to use chillies to reduce pain is by​


Jawaban:

Berdasarkan bagian tersebut salah satu cara memanfaatkan cabai untuk mengurangi rasa sakit adalah dengan

Penjelasan:

semoga membantuu:>


29. Lirik lagu fly me to the moon​


Jawaban:

Fly me to the moon

Let me play among the stars

Let me see what spring is like on

A-Jupiter and Mars

In other words, hold my hand

In other words, baby, kiss me

Fill my heart with song and let me sing for ever more

You are all I long for

All I worship and adore

In other words, please be true

In other words, I love you

Fill my heart with song

Let me sing for ever more

You are all I long for, all I worship and adore

In other words, please be true

In other words

In other words

I love you

Penjelasan:

maafkan klau salah

fly me to the moon

and let me play among the star

let me see the springs is like on a jupiter and mars

in other word

hold my hand

in other word

darling kiss me

fill my heart with song

and let me sing forever more

you are all along for

all i worship and adore

in other word

please be thrue

in other word

i love you


30. If you have your ticket, you can give YOUR TICKET to the man over there. The "your ticket" word can be replaced with...​


jawabannya: it

maaf kalau salah

Jawaban:

it

Penjelasan:

If you have your ticket, you can give YOUR TICKET to the man over there. The "your ticket" word can be replaced with...​

yang ditanya YOUR TICKET nya digganti menjadi it


31. 1. Erma : .....................for 'Laskar Pelangi' film tonight. Jihan : let me check it.Sorry,the ticket is sold out,but the next film's ticket is available. A.I'd like ou show us the ticket B.We need to return the tickets C.I'd like to book a ticket D.You have to obtain a ticket


JAWABAN --->  I'd like to book a ticket
Pertanyaan Dari pertanyaan anda adalah C.

32. wich one is the bigger in reality ?A. the star and the sunB. the star and the moon C. the moon and the earth​


Jawaban:

a

Penjelasan:

mana yang lebih besar dalam kenyataan?

A. bintang dan matahari

B. bintang dan bulan

C. bulan dan bumi


33. why did the old crab ask his young one to change the way he walks


because the old crab want the young one to always walk straight forward with his toes turned out

34. Sebutkan/jelaskan talking to the moon mp3


Sebagian

I know you're somewhere out there
Somewhere far away
I want you back
I want you back
My neighbours think I'm crazy
But they don't understand
You're all I have
You're all I have

Aku tahu kau pasti di atas sana. Menjelma menjadi rembualan yang menghias angkasa. Aku tahu kau memperhatikanku dari sana. Tersenyum secerah rembulan kepadaku. Kini, kau berada jauh sekali. Kau bilang, kalau suatu hari kau pergi, kau akan berada di tempat yang paling ku sukai. Rembulan malam yang tiap waktu kau puji-puji,menjadi bukti, meski cukup di hatiku ini, bahwa kau kini telah menjelma menjadi sesuatu yang kau sukai. Aku ingin sekali tetap ada di sisimu, menemanimu sepanjang waktu. Bercengkerama, bersuka ria. Karenanya, itulah yang kulakukan sekarang. Menemanimu, dari tempat yang jauh darimu, berbincang  denganmu. Lihatlah, para tetangga kini menganggapku gila karena kehilanganmu. Masuk akal sih, mereka hanya melihat aku yang tiap malam bertengger di kusen jendela, menengadah langit malam, menceritakan segala yang kulakukan sehari sebelum kau muncul, padamu, pada rembulan di langit. Mereka juga akan mulai ketakutan jika awan menutupimu, karena aku pasti akan berteriak-teriak frustasi. Satu hal yang tidak mereka tahu, bahwa di hatiku, selalu ada dirimu. Kau tak pernah pergi, tak pernah mati. Hanya kau yang kumiliki. Pada siapa lagi aku bisa berbagi?

At night when the stars light up my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes you're on the other side
Talking to me too
Or Am I a fool
who sits alone
Talking to the moon
Saat malam penuh bintang, langit terang oleh rembulan malam, aku pasti melongok ke jendela, duduk termangu sendirian, menggelapkan ruangan, agar lebih terlihat jelas rembulan di atas sana. Aku mengobrolkan banyak hal padamu, pada rembulan. Layaknya kita dulu. Selalu damai hatiku, karena ada harapan kau mendengarku dari atas sana. Apakah aku memang benar-benar gila? Karena berbicara sendirian pada rembulan.

I'm feeling like I'm famous
The talk of the town
They say
I've gone mad
Yeah
I've gone mad
But they don't know what I know
Cause when the sun goes down
someone's talking back
Yeah
They're talking back
Hehehe. Tahukah kau, Yank, aku terkenal di seantero kota sekarang. Tiap malam, ada saja yang pura-pura lewat di depan rumah kita, atau terang-terangan berdiri di bawah balkon, hanya untuk membuktikan bahwa aku benar-benar gila, karena mengoceh sendirian tiap malam terang bulan, dan akan menangis meraung-raung saat tak ada bulan di langit malam. Ya, baiklah. Aku mungkin memang gila. Gila karenamu, gila karena kepergianmu. Biarkan saja mereka menilai apapun tentangku, karena mereka tidak tahu betapa sepinya hatiku tanpa kehadiranmu. Lucunya , sekarang-sekarang ini, ada yang menemaniku mengobrol di bawah jendela. Mereka menyahuti perkataanku. Mungkin, ada beberapa orang yang khawatir aku akan benar-benar gila. Menyenangkan sekali mengobrol dengan rembulan, aku jadi terkenal dan banyak teman.

Ahh...Ahh...Ahh..
Do you ever hear me calling
 (Ahh...Ahh..Ahh..)
Ho Hou Ho ho Hou

Tapi, pernahkah kau mendengar panggilanku dari atas sana? Tentu saja pernah. Ya kan? Aku meyakini yang seperti itu saja.

'Cause every night
I'm Talking to the Moon
Still try to get to You
In hopes you're on the other side
Talking to me too
Or Am I a fool
who sits alone
Talking to the moon
Ohoooo...

Karena tiap malam, aku akan terus bicara padamu, bicara pada rembulan malam yang kuanggap sebagai dirimu. Aku akan terus menganggap bahwa rembulan itu adalah dirimu. Aku selalu berharap, kau juga akan berbicara padaku, menyahuti obrolanku. Tak apa, begini pun cukup sudah. Hatiku bisa bahagia meski mengobrol sendirian seperti orang gila, pada rembulan pula.

I know you're somewhere out there
Somewhere far away

Aku tahu pasti kau ada di sana. Tersenyum melihatku dari tempat yang jauh itu.

35. why did the old crab ask his young one to change the way he walks


kenapa kepiting tua itu meminta anak nya yang muda untuk menunjukan cara dia berjalan

36. atronout goes to the moon by​


Jawaban:

astronout goes to the moon by rocket

Jawaban:

atronout goes to the moon by​ a rocket

semoga membantu

maaf kalau salah


37. On the moon an object is dropped from a height of 2m. The acceleration of gravity on the moon is 1,6 m/s^2. determine the time it takes for the object to fall to the surface of the moon


In that case we have the problem to determine of the result. We can conclude a equivalen into
Height = 2m
g = 1,6
h = 1/2 . g t.t
2 = 0,8.t.t
t = 2/0,8
=2,5 second

38. The moon has a smaller mass than the earth. if you were able to travel to the moon your weight would...


Jawaban:

be lesser but your mass will still be the same because the moon will not pull objects toward itself at the strength that Earth will.


39. Menceritakan tentang apa lagu Talking To The Moon?


aku hapal lagunya dan mengerti semuanya ia menceritakan kesendirian sesorangtentang seseorang yg berbicara ke bulan karena merasa sendirian dan ingin didatangi oleh seseorang perempuan

40. suasana lagu Fly Me to the Moon?pesan yang ingin disampaikan lagu Fly Me to the Moon?​


Jawaban:

tentang cintanya yang luar biasa kepada kekasihnya seperti langit yang luas. Lagu klasik ini hanya pengakuan dirinya bahwa dia mencintai kekasihnya.

Penjelasan:

about his extraordinary love for his lover like the wide sky. this classic song is just his confession that he loves his lover


Video Terkait

Kategori b_inggris