How Do Grasshoppers Make Noise

How Do Grasshoppers Make Noise

How do Grasshoppers Make noise

Daftar Isi

1. How do Grasshoppers Make noise


Jawaban:

Grasshoppers make a chirping sound by running their hind legs against their wings.

Artinya: Belalang membuat suara kicau dengan menggerakkan kaki belakangnya ke sayap.


2. arti dari how do grasshoppers make noise​


bagaimana suara belalang?

Jawaban:

bagaimana belalang bersuara?


3. how do grasshoppers breathe through? A.lungs B.nose. C.holes. d.spiracles. E.gills


Answer D. Spiracles

________
#Semoga bermanfaat ^_^d.spiracles maaf kalo salah

4. you can't make disturbing noise. Artinya


Jawaban:

kamu tidak boleh membuat kebisingan yang mengganggu

Inggris:

You can't make disturbing noise.

Indonesia:

Anda tidak boleh membuat suara yang mengganggu.


5. please do not make so much noise the baby(......)


Please do not make so much noise, the baby is sleeping.the baby is sleeping

6. negative imperative dont make a noise,please!​


Jawaban:

Formula : verb + object

kalimat Dont make a noise sudah negative imperative sentence

yang artinya : tolong jangan bersuara

Semoga membantu Kalau salah dikoreksi ya kakak!

Dennipane84 - Terpelajar


7. dont litter means ?A)do not make noise B) do not eat and drink in the roomC) do not throw rubbish anywhere D) do not stand on the grass​


Jawaban:

C) do not throw rubbish anywhere

Jangan menyampah

Jawaban :

dont litter means ?

A)do not make noise

B) do not eat and drink in the room

C) do not throw rubbish anywhere

D) do not stand on the grass

Terjemahan :

jangan menyampah artinya?

A) Jangan membuat suara

B) Jangan makan dan minum di kamar

C) jangan membuang sampah di mana D) Jangan berdiri di atas rumput

Jawabannya Adalah :C) Jangan membuang sampah dimana

Semoga Membantu :)

Maaf Kalo Salah


8. Please,don't make _____ noise Tolong di bantu


Jawaban:

any nois3

Penjelasan:

s3moga membantu

"Please, don't make a noise"

Penjelasan:

kalau jawabannya "any" berarti udah plural dan harus ganti "noise" menjadi "noises"


9. Please, don’t make ___ noise.​


Tolong, jangan membuat ___ kebisingan.

= disini <here


10. 35. The text mainly tells us aboutA grasshoppers in generalB. the diet of a grasshopperC grasshoppers and their predatorsD. the breeding system of a grasshopper36. What does the third paragraph tell us about?A. The breeding system ofgrasshoppers,B. The anatomy of grasshoppers.C. The species of grasshoppers.D. The diet of grasshoppers,37. How do grasshoppers make noise?A. By rubbing their back legs together.B. By making noise from their mouthC. By hopping here and there,D. By rubbing their antennae,38. ".... their predators include birds, insects, andreptiles." The underlined word meansA. animals with feathersB animals with scales and finsc. wild animals with sharp fangsD animals with sharp spiky hair to protectthemselves​


Jawaban:

35. a

36. b

37. a

38. maaf soal nya tidak ada yang di garis bawahi

Penjelasan:

semoga bisa membantu


11. 40. What does the third paragraph tell us about?A. The breeding system of grasshoppers.B! The anatomy of grasshoppers.C. The species of grasshoppers,D. The diet of grasshoppers.41. How do grasshoppers make noise?K. By rubbing their back legs together.B. By making noise from their mouthC. By rubbing their antennae.D. By hopping here and there.42. "Their predators include birds, beetles, rodents,reptiles, ..."The underlined word means ....A. animals with scales and finsB. wild animals with sharp fangssmall mammals with large sharp front teethanimals with sharp spiky hairs to protectthemselvestolonggg artikan dongg plissss.​


Jawaban:

40. apa yang di maksud oleh paragraf ke3

A. ternak belalang

B. anatomi belalang

C. jenis belalang

D. diet belalang

41. bagaimana bisa belalang menghasilkan suara

K. dengan menggesekkan kakinya secara bersamaan

B. dengan membuat suara lewat mulut mereka

C. menggesekkan antena mereka

D. dengan melompat kesana sini

42. mereka di incar oleh kecuali burung,kumbang,tikus,reptil...

A. hewan dengan sisik dan sirip

B. hewan liar dengan gigi yang tajam

mamalia kecil dengan gigi depan yang tajam dan besar

hewan dengan rambut yang tajam untuk melindungi diri mereka sendiri

semoga bermanfaat ya broo


12. They ... Make any noise during the exam


Jawaban:

shouldn't

Penjelasan:

They shouldn't make any noise during the exam (Artinya, Mereka seharusnya tidak berisik selama ujian berlangsung)

Jawaban:

can't

#semogabermanfaat


13. 9. This classroom is so dirty, ... A Clean it up B.Don't do anything C.Don't make a noise D.Don't be alone​


Jawaban:

A. Clean it up

Penjelasan:

This classroom is so dirty, Clean it up

terjemahan : Kelas ini sangat kotor, Bersihkan

Jawaban:

A. Clean it up

Penjelasan:

This classroom is so dirty -> kelas ini sanagt kotor

Clean it up -> bersihkan

Don't do anything -> jangan melalukan sesuatu

Don't make a noise -> jangan bersuara

Don't be alone -> jangan sendiri


14. EssayGrasshoppers are insect that can hop, walk, and fly. Many male grasshoppers make noise by rubbing their back legs together. Thereare about 10.000 different species of grasshoppers.Grasshoppers undergo simple (or incomplete) metamorphosis. It consists of 3 stages, eggs hatch into nymphs, which look like littleadults without wings and reproductive organs. Nymphs molt many times as they grow to be adults.Like all insects, the grasshoppers have a three-part body (head, thorax, and abdomen), six jointed legs, two pairs of wings and twoantennae. Their bodies are covered with a hard exoskeleton. Grasshoppers breathe through a series of holes called spiracles, they arelocated along the sides of the body. Most grasshoppers are green, brown, or olive-green. The biggest ones are about 4.5 inches(11,5 cm) long. The long hind legs are used for hopping. The short front legs are used to hold prey and to walk,Grasshoppers eat plants. Their predators include birds, beetles rodents, reptiles, and spiders. Flies also eat grasshoppers' legsAnswer the questions based on the text above!41. What is the topic of the text?42. Whanis the main idea of first paragraph?43. "Many male grasshoppers make noise by rubbing their back legs together"The underlined word refers to ...44. What is the similar meaning of the word "Hop"?45. Mention parts of the grasshoppers' body? tolong bantu saya ka​


Jawaban:

41. The topic of the text is about the way of life and the characteristics of grasshoppers.

42. About how grasshoppers make their sounds.

43. *di soal gk ada yg digaras bawahin*, tpi artinya banyak pejantan belalang membuat suara dengan menggesekkan kedua belakang kakinya bersamaan.

44. jump

45. Like all insects, the grasshoppers have a three-part body (head, thorax, and abdomen), six jointed legs, two pairs of wings and two

antennae. Their bodies are covered with a hard exoskeleton. Grasshoppers breathe through a series of holes called spiracles, they are

located along the sides of the body. Most grasshoppers are green, brown, or olive-green. The biggest ones are about 4.5 inches

(11,5 cm) long. The long hind legs are used for hopping. The short front legs are used to hold prey and to walk.

maaf klo salah... klo bener jadiin jawaban tercedas yaaa....

semoga bermanfaat....


15. Budi ordres not make noise


Jawaban:

Budi berpesan untuk jangan berisik


16. what do grasshoppers feed on. A.plants. B meat. c small insect. d.honey. e plankton


menurut saya, A

maaf kalo salahkayaknya jawabannya a.maaf kalo salah

17. What are grasshoppers​


Jawaban:

what are grasshoppers : Apa itu belalang?

Penjelasan:

Semoga Membantu :)

a plant-eating insect with long hind legs that are used for jumping and for producing a chirping sound. It frequents grassy places and low vegetation. grasshoppers or you usually call it belalang.

18. who........make the terribke noise​


Jawaban:

anything could make a terrible noice


19. do not make a noise,____ ____ ?


Do not make a noise, will you?DO NOT MAKE A NOISE,DO IT?
SMOGA BNR YH!


20. buat kalimat dengan kata dibawah ini : 1. do my best 2. do the washing uo 3. make a noise 4. make a mistake 5. make monay tolong buat besok


1. I will do my best for tomorrow's competition
2. He will do the washing up today
3. The children aren't allowed to make a noise
4. The students make a mistake at their grammar
5. Our parents make money to pay all our needs

21. Students'..... make noise in the class.a.shouldb.shouldn't​


Students shouldn't make noise in the class.

Simple Explanation: In this sentence, "shouldn't" is the correct choice. It indicates that it's not advisable or acceptable for students to make noise in the classroom.

22. don't make ( any, many) noise?


don't make any noise?



don't make any noise?

23. dont make such noise, you'II ... him​


Jawaban:

don't make such noise, you'll bothering him?

sorry i am wrong

Jawaban:

don't make such noise you'll bothering him

Maaf Kalo Salah


24. Which of the following sentences is CORRECT? *a.We mustn't to make any noise; my grandmother is sleepingb.We must not any noise; my grandmother is sleepingc.We mustn't make any noise;my grandmother is sleepingd.We don't must make noise; my grandmother is sleeping​


Jawaban:

C. We mustn't make any noise;my grandmother is sleeping

The negative form of must is mustn’t. We don’t use don’t/doesn’t/didn’t with must. So the most correct answer is C

correct me if i'm wrong


25. Please don't make noise ... The baby is sleeping​


Please don't make noise "because" the baby is sleeping

Jawaban:

Please dont make noises The baby is sleeping

Penjelasan:


26. apa arti dari don't make a noise please


Jangan membuat suara berisik

Tolong jangan membuat keributan


27. we...make a noise .father is sleeping


Jangan ribut! Ayah sedang tidur


We must not make a noise. Father is sleeping


28. Our neighbors apologized for __________________ such noise. (make)​


Making

Penjelasan :

Our Neighbors Apologized For Making Such Noise.

Gerund And Infinitive

Gerund => Verb + Ing

Infinitive => To + Base Verb

======================

Infinitive Biasanya berada di akhir kalimat , subjek di awal kalimatnya diganti menjadi "It"

Sedangkan Gerund tidak.

- English With Yozora -

29. How noise pollution is changing animal behaviour? prepare a poster to save animals life from noise pollution.​


The air outside that is inhaled as deeply as it is inside becomes pollution

Penjelasan:

semoga bermanfaat dalam hal


30. Plese be guiet/Don't make noise! The students the exmination now (do)​


Jawaban:

Do not make noise. The students are taking the examination now.

Pesan:

Semoga BermanfaatJangan lupa bintang 5 dan love nya yahhhJadikan jawaban ini teratas dan terbaik

31. 23. The text is about 24. Do grasshoppers eat other insects?25. How many species of grasshoppers are there? 26. Can grasshoppers jump very fast? 27. Do grasshoppers live underground? 28. Do grasshoppers have only green color shades?29. The word "aid" in the sentence "A large grasshopper can... its body length without the aid of its wings." can be replaced by 30. Can a great number of grasshoppers be found in lowland tropical forests31. Can a grasshopper's jump reach a speed of up to eight miles per hour? 32. Are grasshoppers' four large legs all large and strong? 33. Are there grasshoppers having rainbow-like color?34. "Grasshoppers are herbivorous." (paragraph 2, line 3) It means they consume ​


Jawaban:

Grasshoppers

Grasshopper, any of a group of jumping insects (suborder caelifera) that are found in a variety of habitats. There are around 11,000 known species of grasshoppers in the caelifera suborder.

Okay, let me continue. Grasshoppers are ground-dwelling insects with the ability to jump long distances to evade threats. Grasshoppers occur in greatest numbers in lowland tropical forests, semiarid regions, and grasslands. Grasshoppers are herbivorous. They eat plants and other types of vegetation.

Well, grasshoppers can be identified by their two antennas, four small legs, two enlarged legs and elongated shape. A grasshoppers jump, assisted with its wings, can reach a speed of up to eight miles per hour. A large grasshopper can jump between 10 and 20 times its body length without the aid of its wings. Grasshoppers are commonly brown and green or a mixture of the two. However, there are some species of grasshoppers that have a wide range of vivid colors, like the rainbow grasshopper. ➡


32. Don't make any noise! You will wake the baby up, if you .................( do ) it.


don't make any noise! You will wake the baby up, if you done it.
you will wake up the baby if u do it.

33. habitat grasshoppers


Habitat Grasshopper /belalang Adalah dipadang rumput /ladang atau dimana saja tempat yang dapat ditemukan makanannya

34. 10. Your brother is sleeping .... A.Clean it up B.Don't do anything C. Don't make a noise D.Don't be alone ​


Jawaban:

A

Penjelasan:

karna itu lebih baik daripada yg buruk

Jawaban:

C. Don't make a noise

artinya: jangan berisik


35. Who ( make) the terrible noise Plis jawab dongg


Jawaban

is making

Penjelasan:


36. susun kata-kata make-noise-dont-any-i​


I don't make any noise

Versi Terjemahan:

Aku tidak membuat suara apapun

Semoga Membantu


37. 3. What should we do in the library? We shoulda. make noiseb. sleep soundlyc. not make noised. disturb other students ƚσʅσɳɠ ԃι ʝαɯαႦ ყα ƙƙ.. ​


Jawaban:

C. Not make noise

Penjelasan:

Di perpustakaan memang seharusnya kita tidak diperkenankan untuk bersuara dan ribut

Jawaban:

We should not make noise (c).


38. The students make a noise in the classroom. Theteacher will explain the material.Teacher ; ..... Students: Okay, Ma'amA. Are you okay?B. Do you understand?C. Make a noise, please!D. May I have your attention, please!​


Jawaban:

D. May I have your attention, please!

Penjelasan:

“The students make a noise in the classroom. The teacher will explain the material.”

Dari kalimat tersebut, bisa disimpulkan bahwa keadaan yang diceritakan di soal mengatakan keadaan kelas yang berisik, sementara, guru ingin menjelaskan materi.

Maka, untuk menarik attention (perhatian), sang guru mengatakan “May I have your attention, please!” (Tolong beri perhatian!)


39. apa artinya make some noise?​


Jawaban:

membuat suara.

semoga membantu

membuat suara/membuat kebisingan

Penjelasan:

maap kalo salah


40. urutkan make don' noise any!​


Jawaban:

Don't make any noise

Penjelasan:

Jawaban:  Don't Make Any Noise !

Penjelasan: Halo Teman, Jika terdapat Kata (Don't, Do Not, Can). Kamu bisa membuat kata itu sebagai kata awal untuk sebuah pertanyaan. Maaf ya jika penjelasan Nya terlalu Pendek, semoga dengan jawaban ini kamu bisa menjawab pertanyaan seperti ini tanpa bantuan siapapun. ( maaf ya kalau salah )


Video Terkait

Kategori b_inggris