Dont Touch My Willie

Dont Touch My Willie

dont touch my phone artinya apa​

Daftar Isi

1. dont touch my phone artinya apa​


Penjelasan:

Dont touch my phone : jangan sentuh ponsel saya


2. dont touch this is my bottle


Jangan sentuh botol ini karena botol ini punyaku

3. dont touch me artinya apa


Artinya "Jangan sentuh saya"

4. Dont touch the wire. It may cause electric shock. What is the caution about


jangan menyentuh kawat.hal itu dapat menyebab kan sengatan listrik.peringatan tersebut mengenai.

5. hahaha you dont know my password​


are you okay or is this the question

Translate:

hahaha anda tidak tahu password saya

yes i dunno


6. Indirect dari my sister askes me don't touch my cake ​


my sister askes me not to touch her cake


7. dont touch the pen i the pen is.....


Jawaban:mine

Penjelasan:


8. tolong jawablah! Direct: my mom says : don't touch my cookies ! Indirect : my mom said ....​


my mom said dont touch my cookies


9. The mechanic is my brother so dont distrub ?


Jawaban:

mekanik ini saudara laki laki saya jadi jangan diganggu.

Penjelasan:

maaf jika salah ya.


10. 23. The prohibition below means you are theartefactsPLEASE DONT TOUCHTHE ARTEFACTSa. unable to reachb. permitted to touchc. not allowed to holdd. prohibited to take picture of​


Jawaban:

C

Penjelasan:

Kalau salah hapus ya :)

Jawaban:

C. Not allowed to hold

Penjelasan:

Karena disitu tulisannya don't touch, salah satu sinonim touch adalah hold.  Mengapa tidak pilih yang B? Karena yang B justru mengizinkan untuk menyentuh bukannya melarang.


11. if i...mhis mind,i wouldn t him touch my PC​


Jawaban:

if i had miss mind, i wouldn't him touch my PC

Penjelasan:

conditional type 3

if+s+had+o, s+would+not+o

smg membantu


12. Pleaseee dont break my heart​


Jawaban:

no 14 c no 15 d udah saya hitung


13. My brother tried to touch them, buy my father warned him. (-) __________. (?)__________?


My brother tried to touch them, but my father warned him.

(-) My brother didn't try to touch them, but my father warned him.

(?) Did My brother try to touch them, but my father warned him?

my brothr tried to touch them buy my father warned him



14. dont touch food me artinya apa tolong jawab ya kak​


Jangan sentuh makanan ku

Jawaban:

jangan sentuh makanan saya

Penjelasan:

semoga membantu


15. Willie saved his money in a bank.30% of his money was $738 how many dollars willie saved all together?


Jawaban:

So, Willie saved $2460

Penjelasan dengan langkah-langkah:

( $738 ÷ 30 ) × 100

= $24,6 × 100

= $2460


16. sebutkan arti dari ''don't touch my body are you ok''


jangan sentuh badanku . apakah kamu baik baik sajajangan setuh tubuh saya apakah anda baik baik saja

17. the mechanic is my sister,so dont disturd............


the mechanic is my sister, so don't disturb (her)

18. Apa arti dont tach my


Jawaban:

don't touch my=jangan sentuh saya


19. do and dont at my house???​


Jawaban:

Lakukan dan jangan di rumah saya

Penjelasan:

Bahasa Inggris nya do and at my house adalah

"Lakukan dan jangan di rumah saya"


20. Anna told to James "Don't touch my computer"


Jawaban:

Reported speech : Anna told to james for not touching her computer

Penjelasan:

Simple present tense :

Anna tell to james ...

Simple past tense :

Anna told to james ...

Future tense :

Anna will tell to james ...

Present continues tense :

Anna is telling to james ...

past continues tense :

Anna was telling to james ...

Semoga membantu, silahkan Ikuti⭐


21. apa arti please dont touch it​


Jawaban:

Tolong jangan pegang itu!

bisa juga berarti tolong jangan sentuh itu!


22. -i dont take my meal every night


Jawaban : setiap malam aku tidak makan


23. Susunlah kata kata berikut menjadi sebuah kalimat i the touch knife dont


Jawaban:

I don't touch the knife


24. apa b indonesia nya i dont bring my pencil


saya tidak membawa pensil saya
Itu jawabannya saya tidak membawa pensil saya
maaf jika ad yang salah

25. Please Dont Hide My Phone Show ThatArtikan Ya​


Jawaban:

tolong jangan sembunyikan acara telepon saya itu

Penjelasan:

Arti nya:

tolong jangan sembunyikan acara telepon saya itu


26. my brother tried to touch them, but my father warned him negative and interrogative​


Penjelasan:

(-) my brother didn't touch them, because my father warned him

(?) did your brother touch them?

No, because my father warned him


27. sometimes i dont like my classroom because ?


my classroom is so dirty:(because the class is dirty,because of the noisier class(sorry if wrong

28. apa bahasa Indonesianya how Dare you touch my mane!​


Jawaban:

Beraninya kau menyentuh suraiku!

Penjelasan:

Tolong jadikan jawaban teratas

Jawaban:

bahasa inggris ya : how dare you touch my mane

bahasa indonesia ya:berani ya kau menyetuh suraiku

itu arti ya dan bahasa inggris maaf jika salah makasih

Penjelasan:

maaf kalo salah


29. my father is sleeping dont be.......in my house


don't be NOISY in my house.My father is sleeping dont be disturb in My house

Maaf kalau salah semoga membantu

30. Arti dari dont judge my choices without understanding my reasons


jangan menghakimi/mencampuri pilihanku tanpa mengerti alasanku

31. why the cloud colour is white and i dont touch them?


why u cant touch them because there is a gas,

32. Arti why you dont agree with my opinion


artinya mengapa kamu tidak setuju dengan pendapat saya

33. Dont touch the glass".it means we must...A.touch the glass.B.push the glass.C.kave the glass.D.hit he glass


c. kave the glass.
because:
touch = sentuh
push = mendorong
hit = menyerang

gimana paham nggak dek

We must keep away from the glass
Jawaban yang mendekati adalah C
Karena
A. Touch = menyentuh ✕
B. Push = mendorong ✕
D. Hit = memukul ✕

34. Apa arti "you never touch my handphone!"?​


Kamu tidak pernah menyentuh telepon genggamku!

Jawaban:

"You never touch my handphone"

Arti : Kamu tidak pernah menyentuh ponselku


35. Dont too much sugar in my tea . Idont like ..


Jawaban:

sweet

Penjelasan:

semoga membantu yh

Jawaban:

Sweet

I hope this helps -!!

Don't forget to make the best answer- !!


36. dont touch the wire! it may cause electric shock. what is the caution about?


not to touch the wire cause it may cause electric shock.

maaf kalo salah^^

The wire has electric current on it, we are prohibited to touch the wire, or we will be shocked by the electricity on it

maaf kalo salah


37. you can find notice "Dont touch this" in? a. in museum. b. in a park. c. in hospital d. in market


A. IN A MUSEUM..........Kamu bisa menemukan peringatan "Jangan Sentuh Ini!!" Di?
A. In a museum
Good luck

38. she knows my name but i dont know..​


Penjelasan:

dia tau nama saya tapi saya tidak tahu

Jawaban:

Dia tahu nama saya tapi saya tidak tahu


39. cable-dont-the-touch susunlah kata berikut dan artinya


Dont touch the cableDon't touch the cable
Artinya : Jangan sentuh kabelnya

40. l miss my granparents.what...l dont now?​


Jawaban:

I miss my grandparents what should i do now


Video Terkait

Kategori b_inggris