Shape Of A Tornado

Shape Of A Tornado

ap3.What is the shape of tornadoanswer​

Daftar Isi

1. ap3.What is the shape of tornadoanswer​


Jawaban:

jawaban nya the shape of Tornado is a cone


2. 1 .what is a shape of a tornado:2.where does a funnel to become a tornado:3.why do scientists study tornadoes:4.what do scientists use to learn about tornadoes:​


Jawaban:

1.A tornado is shaped like a funnel, also known as a vortex. It has a small bottom and wide top.

2.However, the violently rotating column of air may reach the ground very quickly, becoming a tornado. If there is debris being picked up or blown around by the "funnel cloud" then the rotating column of air has already reached the ground and it's a tornado.

3.Besides studying tornadoes atmospheric scientists also develop new methods of collecting data and observations. They also conduct studies to improve the basic understanding of climate and weather.

4.Two ways that meteorologists research tornadoes are through field projects and with computer models. In the field projects, meteorologists get important weather observations by driving and flying around storms that produce tornadoes. ... It is now becoming easier to detect wind motions inside tornadoes with Doppler radar.

Penjelasan:

semoga bermanfaat ya


3. The book is in the shapeof rectangleThe vase is in the shapeof a ....The clock is in theshape of a..The road sign is in theshape of a ....The "Belah Ketupat" isin the shape of a..the vase is in the shape of a...tolong jawab nanti aku follow +jawaban terbaik​


Jawaban:

The vase is in the shape

of a Circle

The clock is in the

shape of a Circle

The road sign is in the

shape of a Triangle/Circle

The "Belah Ketupat" is

in the shape of a Diamond

the vase is in the shape of a circle

Penjelasan:

Sorry if I'm wrong!

Maaf kalo salah!

Jawaban:

The vase is in the shape

of a Circle

The clock is in the

shape of a Circle

The road sign is in the

shape of a Triangle/Circle

The "Belah Ketupat" is

in the shape of a Diamond

the vase is in the shape of a circle

#semoga membantu


4. 1. The shape of ice cream is.2 The shape of blackboard is3. The shape of ringis4.The shape of marble is.5.The shape of an egg is ...6. The shape of ball is7. Usually the shape of pencil case is...8. The shape of ruler is....9. The shape of soap is....10. The shape of cupboard is...TOLONG DI JAWAB DENGAN BENAR SOALNYA INI BUAT ULANGAN TERIMA KASIH YANG JAWAB PERTANYAAN INI AKU FOLLOWTHANKS​


1. Translate : Bentuk es krim ini adalah

Answer : frozen but could easily be formed but had to use an ice cream maker.

2. the shape of blackboard = bentuk papan tulis ini adalah.

Answer = the shape rectangular.

# smg membantu


5. what is the shape of a blackboard


the shape of a blackboard is rectanglerectangular (persegi panjang)

6. a. find the perimeter of the shapeb. find the area of the shape​


Jawaban:

the working and the answer are shown in the pic.

happy learning

#first


7. The shape of bottle isThe shape of apple is...​


Jawaban:

-Tube shape: bentuk tabung

-round: berbentuk bulat

Penjelasan:

semoga membantuu;)

Jawaban:

the shape of bottle is cylinder

the shape of apple is round


8. the shape of a refrigerator is​


Jawaban:

the shape of a refrigator is

bentuk dari kulkas adalah

persegi panjang

rectangular

answer: the shape of a refrigator is rectangular

#SejutaPohon


9. what is the shape of a box​


Jawaban:Apa itu bentuk kotak?

Penjelasan:jadi jawabannya Ya, maaf ya kalo salah kalo bener follow

Jawaban:

original:

what is the shape of a box

translate:

apa bentuk kotaknya.


10. the shape of a roof top is​


Jawaban:

translate: bentuk atapnya adalah


11. the shape of a refrigenerator is​


Cuboid

( kulkas Berbentuk balok)

Jawaban:

the shape of a refrigenerator iis = beam

=

bentuk lemari es adalah. = balok

by :

google

Ket :

semoga membantu maaf klo salah


12. What is the shape of a cupboard?..​


What is the shape of a cupboard?..

Cupboard is Block

Apa bentuk lemari?

lemari itu balok/block

Semoga membantu

No copas

No contek

Mapel bahasa Inggris

kelas 4 sd

Jawaban:

Cupboard is rectangle-shaped with depth (or in a form of cuboid)

Penjelasan:

Cupboard (lemari) has rectangle shape with depth, which makes it look like a cuboid (balok)

_____________

#Jenius - kexcvi


13. the shape of a oclock is​


Jawaban:

the shape of a CLOCK (jam dinding) is Circle = lingkaran

mff klo salah


14. the shape of egg is the shape of egg is​


Jawaban:

oval

maaf kalau salah

follow dong

Jawaban:

Egg Shape Is Oval

Penjelasan:

The shape of the egg itself is difficult to describe, here. The closest shape is oval. The word oval itself comes from the Latin "ovum" which means egg, lo. According to some opinions, this egg shape came about by evolution.


15. What is the shape of a glass


Jawaban:

the shape of a glass is tube

Penjelasan:

maaf kalo salah:v

The shape of a glass is a tube.


16. 1.the shape of a drum is.......jawab;2.the shape of book is......jawab;3.the sun has..........circularjawab;4.the shape of an egg is.......jawab;5.an orange has a............shapejawab;6.the laptop has a shape like a ........jawab;7.the shape of a slice of pizza is.......jawab;8.the shape of an archer's bow is.......jawab;tolong bantuannya ya kak,soalnya bsk mau dikumpulinthanks for who answered✨️​


Jawaban:

1: Cylinder

2: Box

3: Shape

4: Oval

5: Circular

6: Cube

7: Triangle

8: -

Penjelasan:

Maaf no 8 sy tdj tau


17. write a shape of cans​


Jawaban:

written in tin form, hahah sorry if it's wrong


18. mumun :........ the shape of A glas ​


Jawaban:

what the shape of A glas

Penjelasan:

maaf kalo salah


19. the shape of a wheel is


Jawabannya : Round or circleRound or circular shaped

20. The shape of a box is ....​


Jawaban:square

Penjelasan:

Box adalah kotak arti square adalah persegi

Jawaban:

cube

Penjelasan:

cube itu artinya kubus


21. The shape of a box.is ....​


Jawaban:

the shape of box is cube

Penjelasan:


22. the shape of a glass is..​


Jawaban:

glass , arti glass adalah kaca dan gelas

Penjelasan:

the shape of glass (kaca) is square

the shape of glass (gelas) is , idon't know

the shape of a glass is tube


23. A: What is the shape of the dustbin?B:A: What is the shape of the mountain?B:A: What is the shape of the blackboard?B:​


Jawaban: ini jawabannya ya kak

Penjelasan:

The shape of a dustbin : circle

The shape of a mountian : triangle

The shape of the blackboard : rectangle

^^ semoga membantu


24. The shape of a marble is??​


Round.

Semoga membantu

25. what is the shape of a television


rectangular
maaf klo slhthe shape of a flat television is rectangular.

26. 2. The shape of a "sandwich" is​


Jawaban:

bisa rectangle, square,atau triangle

Penjelasan:

depend on how we fold the bread:>

berdasarkan bagaimana kita melipat rotinya

rectangle:persegi panjang

square:persegi/kotak

triangle:segitiga

~thankyou and see ya♡ (jangan lupa kasih lovenya kk)


27. the shape of a marker is ....​


•: Jawaban :•=> Cylinder

•: Penjelasan :•The shape of a marker is Cylinder=> Bentuk penanda (Spidol papan tulis) adalah Silinder.

Semoga membantu

28. the Shape of a door is...​


Jawaban:

rectangular [persegi panjang]


29. 35. A: What is the shape of marbleB : The shape of marble is ....jawab napa​


Jawaban:

stone on earth

Penjelasan:

batu yg berasal dari bumi


30. 1. is - circle - wheel - shape - the - of 2.know - do - you - of - a - ball - shape - the 3. Ovale - is - egg - the - shape - of 4.is - cone - ice cream - 0f - the - shape 5. Of - this - bamboo - is - the - shape - what ? Susunlah kalimat di atas dengan benar


Jawaban:

Penjelasan:

1 shape of the wheel ia circle

2do you know the shape of a ball

3the egg shape ia ovale

4??

5what is the shape of this bamboo?


31. the shape of a book is


A triangle would be an interesting novelty for something like a children's book, but imagine how inefficient the blocks of text would have to be, how much more time they would take to create and such. This would not be practical for more than a single fun idea. Ditto for a hexagon, octagon, etc. What about a circle? Same space problem, plus, there would be no easy way to bind it.
the shape of book is box or long square

32. the shape of a tile is


Bentuk ubin ini adalah semoga bermanfaat



33. what is a shape of a rainbow​


Jawaban:

1) a. semicircle

Penjelasan:

hope this helps follow me too

Jawaban:

A.) semi-circle

Bahasa indonesia

SETENGAH LINGKARAN

sorry if wrong✔✔


34. the shape of a refrigerator​


Jawaban:

Rectangular shape provides a compact size for refrigreator, so it will easily fit in a limited space. At the same time the storage food space inside the fridge is extremely generous, which is great.


35. the shape of a drum is​


Jawaban:

Circle

Semoga Membantu

The shape of a drum is circle.

The answer is "Circle"

Sorry if it's wrong....

36. Rectagle-is-cupboard-the Draw-you-can-pentagon-a Hexagon-is-a-that Is-circle-wheel-shape-the-of Know-do-you-of-a-ball-shape-the-? Ovale-is-egg-the-shape-of A-rectangle-it-is Is-cone-icecream-of-the-shape Can-i-a-cube-draw Of-this-bamboo-is-the-shape-what-?


Jawaban:

the cupboard is rectangle

you can draw a pentagon

is that a hexagon

do you know shape of a ball?

the shape of egg is oval

it is a rectangle

i can draw a cube

what is the shape of this bamboo

maaf ga bisa jwb semuanya

semoga membantu :)

maaf klo slh

the cupboard is rectangle

can you draw a pentagon / you can draw a pentagon

is that a hexagon / that is a hexagon

wheel is the shape of circle (?)

do you know the shape of a ball?

egg is the shape of oval (?)

is shape of the ice cream cone (?)

i can draw a cube

what is the shape of this bamboo?

maap klo salah:)


37. Rectagle-is-cupboard-the Draw-you-can-pentagon-a Hexagon-is-a-that Is-circle-wheel-shape-the-of Know-do-you-of-a-ball-shape-the-? Ovale-is-egg-the-shape-of A-rectangle-it-is Is-cone-icecream-of-the-shape Can-i-a-cube-draw Of-this-bamboo-is-the-shape-what-?


Jawaban:

the cupboard is rectagle.you can draw a pentagon.that is a hexagon.the wheel is shape of circledo you know shape of the ball ?the egg is shape of ovale.it is a rectagle.ice cream. is the shape of cone.i can draw a cube.what is the shape of this bamboo?

smg membantu, jadikan jawaban terbaik ya


38. the shape of a pillow is​


Square / Rectangle

/Cmiwiw

Jawaban:

Square / Rectangle

Penjelasan:


39. what are impact of tornado?


the impact of tornado is end up with massive destruction to homes, property, infrastructure and cause many people are killed by tornadoes. 

40. 1.the shape of wheel is.......2.the shape of the earth is.....3.the shape of the flute is......


1. The Shape of Wheel is Round
2. The Shape of the Earth is Round
3. The Shape of Flute is Trapezoidal
I Hope It Will Help You!!

Video Terkait

Kategori b_arab