I Never Would

I Never Would

That – i – never – forever – the – day –would – forget

Daftar Isi

1. That – i – never – forever – the – day –would – forget


the day that i would never forget forever

2. fact dari "if my mother here, i would never feel lonely"


my mother wasn't here, so i feel so lonely

3. apa bahasa indonesia"i would never do that"A.bukan akuatauB.aku tidak akan melakukan itu ​


Jawaban:

B. aku tidak akan melakukan itu

Penjelasan:

semoga membantu

Jawaban:

B. Aku Tidak Akan Melakukan Itu

Answer By : NotGM✔

4. tolong ka deadline:'would never lend to you if I .......(know) beforePilih salah satu:a. knowsb. knowc. had knownd. knewe. would know​


Jawaban:

a.knows

Penjelasan:

kata pertama "would" merupakan bentuk kedua

Jawaban:

I would never lend to you if I … (know) before.

*d. Knew.

Penjelasan:

Conditional Sentences type 2 is used to state something that is contrary to current facts or facts. In this type 2 conditional sentences, children's sentences (if clause) are in the form of Simple Past and the parent sentence is in the form of Past Future.

Semoga membantu:-)


5. The play I am reading ...a. never perfomsb. has never performedc. never being perfomedd. has never performede. never perfomed I​


Jawaban:

b. has never performed

maaf y klo salah :)

Jawaban:

b.has never performed

Penjelasan:

maaf kalau salah


6. I would never lend to you if I … (know) beforea.had knownb.knowsc.will knowd.knowe.knew​


Jawaban:

e. knew

I would never lend to you if i ..knew.. before

Penjelasan:

karena would adalah V2 dari will

dan jawabannya knew adalah V2 dari know

V2>past tense (telah terjadi)

before (sebelum/sebelumnya) > keterangan waktu bahwa telah terjadi

semoga membantu :)

E.knew

Karena kalimat itu menggunakan kata before yang artinya sebelum jadi kita menggunakan verb ke dua dari know yaitu knew

7. What would have happened if Indonesia had never been colonized?​


Jawaban:

Sorry I don't know

Penjelasan:

Make it the brainliest answer

8. Can you identify the effects in the following story? Last night I watched a scary movie, and I was scared. Every time I saw a witch I would scream. When the witch would laugh I would hide under my blanket. I will never watch a scary movie again. 1.Every time I would see a witch, what would be the effect? 2. Every time when the witch would laugh, what would be the effect? 3. What effect did the movie have on my mood?​


Jawaban:

1. I would scream

2. I would hide under my blanket

3. scared or Fright


9. 5. What did the scorpion promise the lady bug? a: He would never harm her. b. He would never leave her. c. He would be her loyal husband. d. He would not forget her.​


a. He would never harm her

Semoga membantu :)


10. If I were you,…… If Lana was rich,........... If I had enough money,…. Siti will never pass her exams…….. What would you do…………..


If i were you, i would study hard. If lana was rich, she would buy anything. Siti will never pass her exams, if she not study hard. What would you do, if i knew you were a thief? Maaf kalau ada kesalahan

11. i am hungry, i would like to eat and egg. but i never cooked an egg before! what shold i do​


Jawaban:

You must learn how to cook eggs, you can search the internet, books, or recipes for cooking


12. (i/never/be) ______ to dubai, but i'd love to go there someday. pilih salah satu: a. i did never been b. i never am c. i've never been d. i has never been e. i've never was


Jawaban:

c. I've never been

semoga bermanfaat


13. Last night I watched a scary movie, and I was scared. Every time I saw a witch I would scream. When the witch would laugh I would hide under my blanket. I will never watch a scary movie again. 1. Every time I would see a witch, what would be the effect? 2. Every time when the witch would laugh, what would be the effect? 3. What effect did the movie have on my mood?


Jawaban:

1. The effect is I would scream

2. The effect is I would hide under my blanket

3. The effect on the mood is made me never watch a scary movie again

Penjelasan:

hope it helps!


14. translate Dear AndreaI never thought I would not somethingas important to me as your birthday slip byand delight​


Jawaban:

Andrea sayang

Saya tidak pernah berpikir saya tidak akan melakukan sesuatu

sama pentingnya bagi saya saat ulang tahun Anda lewat

dan kegembiraan

Semoga membantu :)


15. she would like to live in Indonesia that ... Never snows​


Jawaban:

she would like to live in Indonesia that country is Never snows​

maaf bila salah :"v


16. Tolong cari prepositional phrase dari lagu never say never ( justin bieber )Never say neverYeah, yeah, never everNever ever, ever, ever, ever, everSee I never thought that ICould walk through fireI never thought that ICould take the burnI never had the strengthTo take it higherUntil I reached the pointOf no returnAnd there's just no turning backWhen your heart's under attackGonna give everything I haveIt's my destinyI will never say neverI will fightI will fight 'til foreverTo make it rightWhenever you knock me downI will not stay on the groundPick it up, pick it upPick it up, pick it up, up, upAnd never say neverNe-never say neverNe-never say neverNe-never say neverNever say itNever, Never say itI never thought ICould feel this powerI never thought that ICould feel this freeI'm strong enough to climbThe highest…​


Jawaban:

Jangan pernah bilang tidak akan pernah

Ya, ya, tidak pernah

Tidak pernah, selamanya, selamanya, selamanya

Lihat saya tidak pernah berpikir bahwa saya

Bisa berjalan menembus api

Saya tidak pernah berpikir bahwa saya

Bisa mengatasi luka bakar

Saya tidak pernah memiliki kekuatan

Untuk mengambilnya lebih tinggi

Sampai saya mencapai intinya

Tidak bisa kembali

Dan tidak ada jalan untuk kembali

Saat jantungmu diserang

Akan memberikan semua yang saya miliki

Ini takdirku

Saya tidak akan pernah mengatakan tidak pernah

saya akan berjuang

Aku akan bertarung sampai selamanya

Untuk memperbaikinya

Kapanpun Anda menjatuhkan saya

Saya tidak akan tinggal di tanah

Ambil, ambil

Ambil, ambil, naik, naik

Dan jangan pernah berkata tidak pernah

Ne-tidak pernah mengatakan tidak pernah

Ne-tidak pernah mengatakan tidak pernah

Ne-tidak pernah mengatakan tidak pernah

Jangan pernah katakan itu

Tidak pernah, tidak pernah mengatakannya

Saya tidak pernah berpikir saya

Bisa merasakan kekuatan ini

Saya tidak pernah berpikir bahwa saya

Bisa merasakan ini gratis

Saya cukup kuat untuk mendaki

Tertinggi…


17. If I were a zombie, I would never eat your brain,but I would want your heart. The sentence above belongs to conditional sentence.... * A. type 0 B. Type 1 C. Type 2 D. Type 3


Jawaban:

tipe 2

Penjelasan:

rumus tipe 2, If +S+ Verb2, S +would Verb1


18. l would never lend to your 1;1;bepor​


Jawaban:

Aku tidak akan pernah meminjamkan untuk anda 1;1;bepor


19. Pertanyaan 25 point cuma 1 soal doang Perhatikan lirik lagu berikut UNTIL I FOUND YOU By;Stephen Sanchez Georgia, wrap me up in all your I want you in my arms Oh, let me hold you I'll never let you go again like I did Oh, I used to say I would never fall in love again until I found her I said, "I would never fall unless it's you I fall into" I was lost within the darkness, but then I found her I found you Georgia pulled me in, I asked to Love her once again You fell, I caught you I'll never let you go again like I did Oh, I used to say I would never fall in love again until I found her I said, "I would never fall unless it's you I fall into" I was lost within the darkness, but then I found her I found you I would never fall in love again until I found her I said, "I would never fall unless it's you I fall into" I was lost within the darkness, but then I found her I found you Temukan figurative Language dalam lagu tersebut beserta maknanya


This is list of figurative language and the meaning:

Wrap me up in all your = make me yoursI want you in my arms = I want to hug youI was lost within the darkness = The writer of the lyrics was felt like he was trapped in difficult situation that makes him think that he is lost and can’t escape from it.Georgia, pulled me in = Georgia was attracting the writer and the writer want to know about Georgia moreI would never fall unless it’s you I fall into = the writer just want to be in love with her and it express how the writer how much he love her.

Pembahasan:

Figurative language is a way of writing with a creative tone. Dalam bahasa indonesia Figurative language dikenal juga sebagai majas. Figurative language terdapat berbagai jenis antara lain adalah:
metaphor, simile, personification, hyperbole and symbolism.Lagu Until I Found You oleh Stephen Sanchez adalah lagu yang ditulis oleh Stephen untuk kekasihnya. Lagu tersebut ditulis sebagai ekspersi bertapa bersyukurnya ia bertemu dengan kekasihnya tersebut. Makna kiasan yang terdapat di dalam lirik mendeksripsikan keadaan penulis dan bagaimana ia mencinai kekasihnya.

Pelajari lebih lanjut

Pelajari lebih lanjut tentang Bahasa Inggris https://brainly.co.id/tugas/3768072?referrer=searchResults

#BelajarBersamBrainly  #SPJ1


20. .....told me I would have never found aut isi menggunakan kata bantu yang benar​


Jawaban:

if you hadn't told me, I would have never found out


21. Bahasa Inggris ini " one cup would never anought


Artinya satu gelas tidak akan pernah cukup

Jawaban:

cangkir tidak akan pernah terpikirkan


22. 10 of 70I never (imagine)I would see you here.AimagineBimaginedimaginingDam imaginedEam imagining​


Jawab:

B. imagined

Penjelasan:

I never imagined

I would see you here

Jawaban:

B. imagined

Penjelasan:

I never imagined I would see you here

kalimat tersebut termasuk ke dalam Present Perfect Tense

Present Perfect Tense digunakan untuk menunjukkan suatu aksi atau kejadian sudah selesai dan menekankan pada hasilnya.  

Kata sinyal: already, ever, just, never, not yet, so far, till now.

Kalimat positif (Subject + has/have + Verb3 + Complement)  

Kalimat negatif (Subject + has/have + not + Verb3 + Complement)  

Kalimat tanya (Has/have + Subject + Verb3 + Complement?)


23. AKILA:SO Am I.I NEVER THOUGHT THAT I WOULD WIN CARMEN:WHY?YOU ARE (4)....In dancing


kspkwbsoapjdbalakensjwishxkkwbGood (?) Kayaknya ya

24. yang benar i never can atau i can never? mohon penjelasan


i never can karena kata sifat harus berada di depan kata kerja
semoga membantu
i never can ,kata kata kyak gtuch hrs ada sebelum modal verb

25. What natural disaster which would never happen in Brazil? Why?


tornado karena sebagian besar brazil adl dataran tinggitornadoes, Brazil is in high grounds. semoga bermanfaat :)

26. never – it – pity – it – a – happen – and – was – event – I – would – hoped – again Arrange the following words into good sentences!


Jawaban:

It was a pity event and I would hoped it never happen again

maaf klo salah:')

Penjelasan:

Unfortunately it never happened again, even though it was an event that I really hoped for.

Sorry I don't understand, so I answered incorrectly :)


27. yang mana yg benar he is telling that he will never leave me alone atau he is telling that he will never leaving me alone past continous : he was telling that he would never leaving me alone atau he was telling that he would never left me alone


Past continuous berarti yang:
He was telling that he would never left me alone. Verb -ing nya ditaro di tell, bukan di leave...

-semoga membantu-yang pertama, present continous:
he is telling that he will never leave me alone
yg kedua, past continous:
he was telling that he would never leave me alone

28. bedanya i have never listened, i never listen, i never listened


saya belum pernah, saya tidak pernah, saya tidak pernah (past/lampau) beda nya
I have never listened => Present perfect
I never listen => Simple present
I never listened => Simple past

29. Before I mentioned him, I … ....(never, hear) of the author. Never hear Never had hear Had never hear Had never heard


Jawaban:

never had hear

maaf kalau salah


30. I would love to visit Prague sometime. Unfortunately, I ____ (be/never) there ​


Jawaban:

Be

Penjelasan:

May be useful

Semoga bermanfaat


31. 15. I never ..... I would see you here.imagineimaginesimaginedimaginationNimagining​


Jawaban:

.

Penjelasan:

imagination........

Jawaban:

I never imagine I would see you here.

Penjelasan:

semoga membantu


32. bentuk conditional sentence 1,2,dan ke 3 dari if i never wake up in the morning,would she ever doubt the way i feel itu bagaimana?


tipe 1
if i never wake up in the morning,she will ever doubt the way i feel
tipe 2
if i never woke up in the morning,she would ever doubt the way i feel
tipe 3
if i never had woke up in the morning,she would have ever doubt the way i feel

33. Tolong ya kaka dibantu jawab beserta alasannya I would never lend to you if I … (know) before. a.know b.knows c.knew d.had known


Jawaban:

C. Knew

Penjelasan:

I would never lend to you if I knew before.

Kenapa memakai knew? karena dari bentuk teksnya terlihat kalau kejadian itu sudah lampau.

Maaf kalau penjelasan tidak bisa dimengerti.

Jawaban: a. Know

Penjelasan: Maaf kalo salah ya kaka


34. lagu apa ini"you would never ask me why"?


Goodbye, Air Supply
.....air suply , god bay ,,,,,,,,,,,

35. 1. Which sentence is correct? a. I never used to like cheese, but I love it now. b. I used never to like cheese, but I love it now. c. I used to never like cheese, but I love it now. 2. Which sentence is NOT correct? a. We would go swimming every Friday. b. There would be a park here c. We would go to the zoo every summer. 3. Which sentence is correct? a. I didn’t used to like cabbage. b. I didn’t use to like cabbage. c. I never use to like cabbage.


1) a. I never used to like cheese, but I love it now.
2) a. We would go swimming every Friday.
3) b. I didn’t use to like cabbage. 1. c
2. b
3. b



"The world isn't perfect. But it's here for us, doing the best it can. And that's what makes it so damn beautiful." ~Roy Mustang

36. 1. i ... sky diving a. has never try b. has never tried c. never tried d. never never try e. have never tried


Jawaban:

E. Have never tried

Penjelasan:

semoga membantu ^^


37. I would never end to you is beforeknowd. had know​


Jawaban:

Nih, aku kasih artinya aja ya :

Aku tidak akan pernah mengakhiri dirimu sebelum tahu d. tahu

Penjelasan:

Soalnya belum bener nih, jd bingungin:v

Sorry if the answer is wrong:(


38. tolong yang titik titiknya apa isinya my heart was broken...you say good bye, i would never see you again


Jawaban:

When

Penjelasan:

My heart was broken When you say good bye, I would never see you again

Jawaban:

when

Penjelasan:

when artinya ketika jadi kalau ditambah when arti kalimat tersebut adalah "hatiku hancur ketika kau ucapkan selamat tinggal,aku tidak akan pernah melihat mu lagi"


39. Who is sing 'Denpasar Moon'?A. MaribethB. Ruth SahanayaC. Never forget youD. I would like​.


Jawaban: A. Mariabeth

Penjelasan:


40. l would love to visit Prague sometime .unfortunately,l..........(be/never)there. ​


aku tunggu n risiko Rico yang utama

Jawaban:

l would love to visit Prague sometime .unfortunately,l have never been there

Penjelasan:


Video Terkait

Kategori b_inggris